Ons hart klopt voor U!

Ons hart klopt voor u

WZC de Bekelaar neemt deel aan de campagne 'Ons hart klopt voor u', een initiatief van Zorgnet-Icuro, de koepel waartoe wij behoren. Hiermee willen we tonen dat wij ons samen met hart en ziel inzetten om onze bewoners met de best mogelijke en veilige zorg te omringen. Door deel te nemen aan “Ons hart klopt voor u” tonen we aan de buitenwereld én aan elkaar dat WZC de Bekelaar kwaliteitsvolle en betrouwbare ouderenzorg vanuit het hart aanbiedt. Hiermee willen we een tegengewicht bieden voor de vaak negatieve berichtgeving over de ouderenzorg.


“Ons hart klopt voor u” bestaat uit een logo/baseline, een website en 6 engagementen die wij als zorgvoorziening onderschrijven:

• Hier krijgt u persoonlijke zorg: afgestemd op uw noden, want ons hart… klopt voor u

• Hier vindt u een hartelijke thuis: we creëren een veilige, warme en vertrouwde omgeving en bouwen zo mee aan een nieuwe thuis

• Hier werken warme, gemotiveerde én deskundige mensen: zij geven echt om u en om elkaar

• Hier bespreken we uw zorgtraject zoveel mogelijk in dialoog: zowel met u als met uw naasten

• Hier staan uw levenskwaliteit en uw welzijn centraal: we gaan er steeds respectvol en verantwoordelijk mee om

• Hier gaan al onze inkomsten naar uw zorg én onze medewerkers: dat is de kern van ons sociaal ondernemerschap


De portaalsite www.onshartkloptvooru.be geeft een overzicht van het zorgaanbod van alle voorzieningen ouderenzorg die meedoen aan de campagne en lid zijn bij Zorgnet-Icuro. Enkel voorzieningen uit de social profit kunnen het label “Ons hart klopt voor u” gebruiken. Er is ook een handige zoekfunctie waarmee mensen heel gericht de geschikte zorginstelling kunnen vinden. “Ons hart klopt voor u” zal gepromoot worden via spots op de radio en een online advertentiecampagne.

Ontdek het vanaf 7 december op www.onshartkloptvooru.be

34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Valentijn